Renovering

Vi hos Højgård Poulsen Entreprise ApS, har mange års erfaring, og har kompetencerne til at klare store og specielle opgaver. Vi har samtidig netværket til at kunne løse totalentrepriser bl.a. Vi kan både renovere et værelse, men også hele huset. Uanset hvad du skal have renoveret, så er vi klar til at løse opgaven for dig.

Vi klarer alle typer renovering

Uanset om der er tale om en overfladerenovering eller en totalrenovering, så kan vi løse din opgave. Overfladerenovering er typisk kendt som den kosmetiske renovering. Dvs. at det ofte består i overflademaling, fliselægning, gulvslibning osv.

Når der er tale om totalrenovering, så er det langt mere omfattende. Der indgår tekniske installationer i forbindelse med nyt bad, nyt køkken, nye vægge, osv. Det tager vi os heldigvis også af, klik her for at læse mere om vores totalrenovering.

Hvad koster det at få renoveret sin lejlighed?

Der som sådan ikke en fast pris. Det er der ikke grundet at ikke alle projekter er ens. Prisen afhænger primært af omfanget af renoveringsprojektet. Et nyt badeværelse koster selvfølgelig mere end at skifte bruseren.

Hvis du er seriøs omkring at få renoveret hele din lejlighed. Vil det give allerbedst mening at vælge et firma der kan stå for det hele. På den måde spare du penge og tid, da vi står for hele koordineringen, og kan skaffe nogle bedre priser på renoveringen.

Udover omfanget af opgaven, giver vi dig også mulighed for at vælge materialer. Det er også noget der kan påvirke prisen. Vi benytter udelukkende kvalitetsmaterialer, dog er omkostningen forskellig på materialerne. Vi giver også gerne tilbud på, at installere for dig med nogle materialer du selv har anskaffet dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud


  Renovering øger oftest værdien af lejligheden

  Vi har efterhånden renoveret mange lejligheder. Primært er det køkken og bad, det fleste vil have renoveret. Det hænger formentlig sammen med at det er de to steder man bruger meget af sin tid.

  Når man bruger så meget tid, skal det også være lækkert at være der, og det skal være til at bruge. Det skal have alle de funktioner der skal til i den moderne hverdag.

  Det kan være at gulvet er godt brugt, fliserne har 80´er looket, og det trænger måske til at blive skiftet. Alt dette kan være med til at give din lejlighed en højere værdi, og generelt være et federe sted at bo.

  Hvis du skal have renoveret hele dit hus, eller udvalgte rum kan vi også varetage dette. Som handymand/kvinde, har man aldrig fri i sit eget hjem. Der er altid noget der kan forbedres eller skal fikses.

  Der er dog en del opgaver man ikke selv kan ordne. Enten er det for tidskrævende, eller fordi du ikke har kompetencerne og autoriteterne til det.

  Det kan være du ønsker renovering af bad, køkken eller bryggers. Det er så her vi kan hjælpe dig.

  søm der hamres ind i træ
  logo for højgård poulsen entreprise

  Vi er serviceminded

  Størrelsen på en renovering varierer selvfølgelig, afhængig af hvad du som kunde ønsker at få lavet. Vi har arbejdet med mange forskellige opgaver lige fra en udskiftning af vask, til et helt nyt badeværelse. En fælles ting for alle de projekter vi arbejder med, er den gode service og det tætte samarbejde. Det vil sige, at når alt kommer til alt, er det i sidste ende dine behov og ønsker, der er i fokus. Hos Højgård Poulsen Entreprise er det vigtigt, at kunden føler sig tryg og velinformeret. Derfor får du tildelt en bestemt tømrer som kontaktperson, så der ikke opstår forvirring omkring hvem der skal kontaktes, hvis du sidder inde med nogle spørgsmål eller input vedrørende projektet.

  Derudover bruger vi også den nødvendige tid på at holde dig opdateret omkring arbejdet, samt hvad det indebærer. For at skabe tryghed og tillid mellem os og dig, sørger vi altid for, at være meget direkte i vores kommunikation og den aftale vi laver. Det gør vi så der ikke opstår forvirring omkring priser og lign. Du vil aldrig stå med skjulte gebyrer eller regninger du ikke havde forventet, når du er i samarbejde med os.

  Er du interesseret i vores service indenfor renovering, så kontakt os i dag vedrørende dit renoveringsprojekt. Sammen realiserer vi dine ønsker.

  Kontakt os i dag og hør mere om dine renoverings muligheder

  Ønsker du at hører mere om hvad vi kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte os. Kontakt os via telefon: 21 72 27 56 eller skriv til os på ap@hoejgaardpoulsen.dk. Så finder vi en løsning der passer dig.

  Indhent et tilbud