Tømrer Gentofte

Er du i færd med et hjemmeprojekt, og søger du en kompetent og erfaren tømrer i Gentofte, der kan tage varetage opgaven for dig? Så er det Højgård Poulsen Entreprise du leder efter! Vi tager os af tømreropgaver i alle størrelser, lige fra de mindste til de største. Lige meget om du skal have ordnet en dørkarm, eller om vi skal stå for totalentreprisen til et større renoveringsprojekt, så står vi klar til at hjælpe. Hvis du leder efter en tømrer i Gentofte, så tag kontakt til os i dag, og lad os snakke om hvordan vi kan hjælpe dig. 

Kompetent tømrer i Gentofte

Vi arbejder i området omkring Gentofte, men når vi varetager totalentrepriser, kører vi gerne på hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. Når du skal have renoveret din bolig, så ring til os!

Vores lange og brede erfaring i branchen, giver os muligheden for at udføre opgaver med en ekstra grad af struktur, effektivitet og kvalitet. Vi garanterer derfor at du altid står tilbage med det optimale resultat.

Vi holder os opdaterede

 

Det er dog vigtigt for os, at kunder ikke får en forældet løsning, bare fordi vi har været i branchen i lang tid. Vi holder os derfor altid 100% opdateret på de nyeste tømrerteknikker, materialer og produkter. Du kan derfor være sikker på at du hos Højgård Poulsen Entreprise får en langtidsholdbar løsning, der afspejler både modernitet og erfaring.

En aftale er en aftale

Når vi indgår en aftale med dig, er det vigtigste for os, at du ikke er i tvivl om hvad der kommer til at foregå. Vi fastlægger derfor tid, sted og pris så tidligt som muligt, så du kan føle dig helt sikker og tryg ved vores aftale gennem hele processen.  

Selvfølgelig er det yderst sjældent at vi laver fejl eller får utilfredse kunder, men i sidste ende er vi kun mennesker. Hvis dette alligevel skulle være tilfældet, så kontakt os, og så finder vi frem til en løsning. Det er dit projekt, og det vigtigste er derfor, at du bliver tilfreds med vores arbejde.

logo for højgård poulsen entreprise
Grafisk bil

Hvad laver vi

Er du i tvivl om hvad en tømrer kan hjælpe dig med, har vi samlet en liste af hvad vi oftest foretager for vores kunder:

Hvis dit projekt ikke står på listen, så frygt ej, for vi laver i store træk alt tømrerrelateret arbejde. Kontakt os i dag og så snakker vi om dit projekt.

Kontakt os

Synes du at det lyder interessant med en kompetent, kvalitetsbevidst og erfaren tømrer i Gentofte, så kontakt os i dag! Du kan tale med os på telefon 21 72 27 56, skrive til os på mail ap@hoejgaardpoulsen.dk. Du er også velkommen til, at udfylde vores kontaktform. Ring eller skriv til os med det samme, og så finder vi hurtigst muligt den bedste løsning til dig. 

Indhent et tilbud