Tømrer Hellerup

Leder du efter en tømrer der kan det hele, så er du landet det rigtige sted. Vi hos Højgård Poulsen Entreprise kan klare alle størrelser tømreropgaver. Vi har mandskabet og baglandet til, at kunne varetage alt fra en dørkarm til en totalentreprise. Kontakt os i dag og hør mere om hvorfor vi skal være din lokale tømrer i Hellerup.

Din lokale tømrer i Hellerup

Vi har base i Hellerup, men kører gerne til hele Nordsjælland, Storkøbenhavn og hele Sjælland for totalentrepriser. Står du med en renovering af et hus eller en lejlighed, så er vi klar til at varetage din opgave. 

Vi er effektive og kvalitetsbevidste, vi ved hvor træls det kan være at have tømrer gående, så vi forsøger at planlægge det, så vi er til mindst muligt gene. Vi forsøger af effektivisere processen, uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

Moderne tømrer i Hellerup

Vi forsøger altid at være opdateret på de nyeste metoder og teknikker. Derfor er vores personale på kurser, hvis det er nødvendigt. Det gør vi for at optimere arbejdsprocessen så vi kan levere et perfekt resultat, endnu hurtigere og bedre end før. Du kan derfor være sikker på at vi altid vælger de bedste løsninger for dig som kunde.

En aftale er en aftale

Vi vil gerne have at du som kunde føler dig tryg igennem hele processen. Vi går derfor meget op i at fastsætte tid, sted, omfang af opgave og pris. På den måde bør der ikke opstå nogle konflikter imellem os.

Heldigvis sker det yderst sjældent, men vi er også kun mennesker, så vi ved at fejl kan opstå. Skulle det ske, så kontakt os med det samme, så finder vi en løsning. Vi ønsker udelukkende glade og tilfredse kunder.

logo for højgård poulsen entreprise
Grafisk bil

Vores overordnede ydelser:

Står din opgave ikke ovenfor, så kontakt os og hør hvad vi kan gøre. Vi kan med garanti varetage din opgave. 

Klarer alle former for renovering og totalentrepriser

Vi har gennem årene forbedret vores teknikker og metoder. Det gør at vi kan klare opgaverne effektivt og med kvalitet. Ydermere har vi et bagland der gør at vi kan varetage totalrenoveringer og totalentrepriser. Kontakt os i dag og hør mere.
måling af tømmer

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du at hører mere om hvad vi kan tilbyde, så kontakt os via vores kontaktformular, skriv til os på ap@hoejgaardpoulsen.dk, eller ring til os på 21 72 27 56, så finder vi en løsning der passer dig.

Indhent et tilbud