Tømrer Lyngby

Har du en opgave til en tømrer i Lyngby? Hos Højgård Poulsen Entreprise ApS har vi tømrer i dit lokalmiljø, og tømrer i Lyngby er ingen undtagelse. Vores mange års erfaring giver os ekspertise i de fleste opgaver, og sikrer dig den kvalitet du forventer af en tømrer. Vores resultater taler for sig selv, og du kan med god sikkerhed kontakte os, for at høre hvilke muligheder vi kan tilbyde på din opgave.

Din kvalitetsbevidste tømrer i Lyngby

Står du og skal i gang med den helt store renovation? Så står vi hos Højgård Poulsen klar med totalentreprise, og kan dermed hjælpe dig gennem hele projektet, uden at du skal koordinere fra håndværker til håndværker. 

Vi har stort fokus på kundetilfredshed, hvilket vil sige, at vi arbejder indtil du er 100% tilfreds. Skulle du ikke blive tilfreds med resultatet, skal du ikke tøve med at kontakte os. Så finder vi en løsning på problemet, der er tilfredsstillende for alle.

Vi står for det hele, så du med ro i sjælen ved, at projektet er i gode hænder fra start til slut. Og du er garanteret at resultatet står helt skarpt, fordi der ikke har været halve overleveringer fra den ene håndværker til den næste. Sikkerhed for tilfredshed, får du hos os.

Står du derimod blot og mangler en ekspert til afslutningen af dit eget projekt? Eller en fagmand, med færdighederne til en specifik opgave? Så er Højgård Poulsen også din tømrer i Lyngby, for vi er klar på alle opgaver, lige fra renovering af badeværelsesvinduet, til større enkeltopgaver som etableringen af et helt nyt kvistvindue. 

Leder du efter en moderne og kompetent tømrer i Lyngby? Så kontakt os på:

Telefon: 21 72 27 56

Mail: ap@hoejgaardpoulsen.dk 

Eller ved at udfylde vores kontaktformular. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Tømrer rimer på service

Ja, vi er måske ikke eksperter i lyrik og prosa, men når det kommer til tømrer i Lyngby og god service, så er vi hos Højgård Poulsen Entreprise de mest erfarne og servicemindede på markedet.

Vi ved, at en håndværker ikke blot renoverer – de forbedrer og udbedrer dit hjem og din bolig, hvor du opholder dig når du skal føle dig hjemme. Derfor er servicen i højsædet, og vi arbejder altid på at få vores arbejde til at passe ind i både dig og vores skema. Det er faktisk bedst sådan for os alle sammen.
logo for højgård poulsen entreprise
Grafisk bil

Vores ydelser

Her kan du se en oversigt over ydelser vi har stor erfaring med, og tilbyder med vores tømrer i Lyngby:
Hvis du ikke kan finde ydelsen du søger i oversigten ovenfor, så tøv ikke med at kontakte os, og hør nærmere. Med vores mange års erfaring og ekspertise, er der ingen opgaver, som er for simple eller svære. Kontakt os og tag en snak om opgaven, så finder vi i samarbejde en løsning.

Kontakt os

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om vores services, så er vi altid tilgængelige på telefon: 21 72 27 56, via mail: ap@hoejgaardpoulsen.dk eller gennem vores hjemmesides kontaktformular. Kontakt os i dag og så finder vi en løsning til dig.  

Indhent et tilbud