Tømrer Søborg

Er du på udkig efter en kompetent tømrer i Søborg. Så kan du med ro i sindet være sikker på, at du har fundet det helt rigtige sted. Højgård Poulsen Entreprise håndterer næsten alle slags tømreropgaver store som små. Vi tilbyder totalentreprise og renovationer for dig, der står med et stort projekt. Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig.

Din moderne tømrer i Søborg

Vores ekspertise strækker sig ud over de helt enkelte opgaver, som en renovering af en dør, til de større projekter som nyt tag. Derudover tilbyder vi også totalentreprise. Som din kompetente tømrer i Søborg er vores mål, at du som kunde får opfyldt dine behov og ønsker. Dem opfylder vi igennem et holdbart og funktionelt resultat, af høj kvalitet. 

Vi har stort fokus på kundetilfredshed, hvilket vil sige, at vi arbejder indtil du er 100% tilfreds. Skulle du ikke blive tilfreds med resultatet, skal du ikke tøve med at kontakte os. Så finder vi en løsning på problemet, der er tilfredsstillende for alle.

Tømrerbranchen er under konstant udvikling. Derfor er det vigtigt, at kunne følge med i de nyeste teknikker og metoder, der er effektive og brugbare i arbejdet. Hos Højgård Poulsen Entreprise har vi en nytænkende og moderne tilgang til faget. Du vil derfor samarbejde med en tømrer i Søborg, der benytter de nyeste og bedste materialer, hvis du vælger Højgård Poulsen Enterprise. 

Som en moderne tømrer vil vi derfor have de rette redskaber og evner til, at udføre et effektivt stykke arbejde. Du kan forvente høj kvalitet og et stilfuldt samt moderne resultat. 

Leder du efter en moderne og kompetent tømrer i Søborg? Så kontakt os på:

Telefon: 21 72 27 56

Mail: ap@hoejgaardpoulsen.dk 

Eller ved at udfylde vores kontaktformular. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Personlig service fra din tømrer i Søborg

Når vi er i samarbejde med en kunde, er det vigtigt for os, at kunden føler sig tryg i sit valg og hele tiden er indforstået med, hvad vores arbejde indebærer. Derfor er vi løbende i tæt dialog med dig. Det er derfor muligt under hele forløbet, at kontakte den personlige tømrer, som du får tildelt.

Når en aftale er indgået, er vores dygtige team af kompetente fagfolk altid 110% dedikeret i deres arbejde. De har altid fokus på at yde deres bedste. Det har ingen betydning hvor stor eller lille opgavens omfang er. Vi håber bare, at du som kunde står tilbage med en god fornemmelse i maven og et smil på læben.

logo for højgård poulsen entreprise
Grafisk bil

Vores ydelser

Er din opgave ikke nævnt i ovenstående oversigt, skal du ikke være bekymret. Vi vil gerne høre om det arbejde som du skal have udført. 

Med vores ekspertise og erfaring, kan vi udføre et fantastisk stykke arbejde, og give dig det resultat du forventer. Er du interesseret i at læse mere om hvad vi kan tilbyde, kan du kontakte os eller tjekke vores ydelser ud her på siden.  

Kontakt os

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om vores services, så er vi altid tilgængelige på telefon: 21 72 27 56, via mail: ap@hoejgaardpoulsen.dk eller gennem vores hjemmesides kontaktformular. Kontakt os i dag og så finder vi en løsning til dig.  

Indhent et tilbud