Tømrer

Højgård Poulsen Entreprise ApS er dit lokale tømrerfirma. Vi kan klare alle tømrer opgaver, store som små. Uanset om det er en carport, gulve, døre, vinduer eller totalrenoveringer. Så mangler du en tømrer der kan tage sig af alle typer opgaver, så kontakt os i dag. Så finder vi en løsning der passer dig. 

Vi klarer alle typer renovering

Vi har forbedret vores teknikker og metoder, der gør at vi kan ordne din opgave effektivt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.  Vi klarer alt i tømrerarbejde. Så om du skal have nyt bad, køkken, gulv eller hvad det end måtte være. Så er Højgård Poulsen Entreprise de rigtige for dig.

Din lokale tømrer

Vi holder til i Hellerup, og vi elsker at arbejde lokalt. Dog er vi ikke blege for at tage til Ishøj, Roskilde eller Hillerød. Bor du længere væk end det, så hører vi stadig gerne fra dig. Vi laver alle typer opgaver indenfor tømrerfaget. Vi tager også gerne større og specielle opgaver. Vi har kompetencerne og et netværk til at løse totalentrepriser og helt store renoveringer også.

Hvad laver en tømrer?

En tømrer kan lave mange ting, herunder er listet nogle primære ydelser:

Står din opgave ikke ovenfor, så kontakt os alligevel. Vi kan med garanti også løse din opgave.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud


  Kvalitetsbevidst og serviceminded tømrer

  Vi vægter vores samarbejde højt, da vi gerne vil have at resultatet bliver som du havde forestillet dig. Det betyder at du får den tømrer der skal ordne din opgaves, personlige telefonnummer. På den måde kan I altid komme i kontakt, hvis der skulle være spørgsmål eller andet. 

  Det gør vi for at simplificere processen, og at der ikke opstår misforståelse gennem tredje part. Ydermere benytter vi os udelukkende at kvalitetsmaterialer der holder. På den måde sikrer vi det bedste slutresultat, og sørger for at du får det du havde drømt om.

  Så uanset hvilken opgave du skal have lavet, så sørger vi for yde vores bedste og levere en kvalitetsløsning, hver gang. Kontakt os i dag, og lad os bevise hvorfor du skal vælge os som din faste tømrer.

  søm der hamres ind i træ
  logo for højgård poulsen entreprise

  En aftale er en aftale

  Det er vigtigt at du under hele forløbet er indforstået med hvad vi laver, hvornår og der er en fast pris.

  Hos os er der ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. Når du indgår en aftale med os, så er opgave omfang, tid, sted og pris aftalt på forhånd.

  Så er der ikke noget at diskutere, og ingen sure miner.

  Skulle der imod forventning opstå en fejl eller mangel ved vores arbejde. Så kontakt os med det samme. Vi kommer og retter op på det med det samme, da vi udelukkende samler på glade og tilfredse kunder.

  Kvalitet i højsæde

  I løbet af de seneste par år, har danskerne efterspurgt flere moderne renoveringer. Derfor har vi specialiseret os i stilfulde løsninger, der kan få et hvert hjem til at fremstå moderne. 

  Udover dette har vi dygtiggjort os på vores teknikker, ved hjælp af efteruddannelse. Samt sørger vi hele tiden, for at holde os opdateret på de nyeste trends. Dette gør at vi føler os helt sikre, i at vi kan forvandle din bolig til dit drømme hjem.

  Kontakt os i dag og lad os se hvad vi kan gøre for dig.

  redskaber
  måling af tømmer

  Tømrer der får dine drømme til at gå i opfyldelse

  Skal du have lavet nye døre? Kunne du trænge til et nyt køkken? Eller måske bare at få lavet en tilbygning? Som tømrer, kan vi løse mange forskellige opgaver. Uanset størrelsen og hvor komplicerede de er.

  For os er det ikke størrelsen på opgaven der er vigtig. For os er det vigtigste, at få en af dine drømme til at gå i opfyldelse – og få dig hele vejen i mål med dem. Vi er meget stolte af vores håndværk, og vil gerne bruge det på at skabe noget der giver værdi for dig og dine nærmeste. Vores håndværk bliver altid udført i højeste kvalitet, og betyder derfor at det er noget i kan bruge i mange år.

  Alt sammen gør vi selvfølgelig, til en konkurrence dygtig pris.

  En tømrer med høje standarder

  Vælger du Højgård Poulsen Entreprise til din tømrer opgave, kan du være sikker på at få et resultat af højeste kvalitet. Vi leverer ikke middelmådige eller halvfærdige løsninger, men går altid det ekstra skridt for at gøre dig 110% tilfreds. 

  Vi mener, at god kommunikation er nøglen til et godt resultat, og derfor kan du være sikker på at få professionel rådgivning fra en tømrer gennem hele processen. Vi lytter altid til dine behov og ønsker, så du med sikkerhed får det resultat, du går og drømmer om. Skulle du have nogle spørgsmål undervejs, så svarer vi med glæde på dem.

  maler udstyr
  tømrer med værktøj

  Vi løser din opgave

  Vi har et bredt netværk af leverandører og samarbejdspartnere, hvilket gør, at vi kan løse alle typer af opgaver uanset opgavens størrelse. 

  For os er det ikke størrelsen af opgaven, der er det vigtigste. Vores højeste prioritet er din tilfredshed, og at vi kommer i mål med din drøm. Derfor går vi utrolig meget op i vores håndværk, og sætter en dyd i at levere branchens bedste kvalitet til den aftalte tid.

  Skal du derfor bruge en tømrer, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde den bedste løsning til dig, så vi sammen kommer i mål med dit projekt.

  Kontakt os i dag

  Ønsker du at hører mere om hvad vi kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte os. Kontakt os via telefon: 21 72 27 56 eller skriv til os på ap@hoejgaardpoulsen.dk. Så finder vi en løsning der passer dig.

  Indhent et tilbud