Totalentreprise

Vi har kompetencerne og netværket til at klare enhver opgave du måtte have. Vi har de seneste mange år arbejdet på at, lave totalløsninger for vores kunder.

Vores brede netværk gør at vi kan garantere dig, et sikkert resultat fra start til slut, da vi står for hele processen. Så hvis du er på udkig efter et firma der har kompetencerne til at løfte din totalentreprise, så er Højgård Poulsen Entreprise det helt rigtige valg.

Hvad indebærer totalentreprise?

Årsagen til at det er bedst at vælge ét firma, til at stå for hele projektet er, at det giver en totalentreprise der er samlet et sted. Det er væsentligt bedre end at skulle koordinere det med flere forskellige firmaer, der skal tilpasse sig de andre. Der korter man processen gevaldigt ved at vælge et firma der står for det hele.

En totalentreprise består typisk af en renovering af et hus, stal, køkken, bad, osv. Generelt betyder det, at der er flere projekter der skal gennemføres ved en op- eller ombygning. Der kan vi heldigvis klare det hele for dig. 

Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Kvalitetsbevidst entreprise firma

Vores fokuspunkter er: Kvalitet, effektivitet og service. Vores materialer er altid af den bedste kvalitet på markedet. Vores teknikker og metoder er gennem årene blevet forbedret. Vores medarbejdere bliver efteruddannet, hvis dette er nødvendigt. Det gør vi for at sikre dig det bedste resultat. Den erfaring vi har tilegnet os, gør at vi kan klare de fleste opgaver hurtigere end andre. Det kan vi, da vores teknikker og metoder er med til at effektivisere projektforløbet.

Service er også essentielt for at projektet bliver udført på bedste vis. Her kommer kommunikationen ind i billedet. Det er vigtigt at du som kunde ved hvad der skal ske. Derfor er tid, sted og pris altid aftalt på forhånd. Således kommer der ikke nogen uforudsete udgifter. Vi samler nemlig udelukkende på glade og tilfredse kunder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud


  tømrer med værktøj

  Vi klarer din totalentreprise

  Står du over for et større byggeprojekt? Så kan vi med sikkerhed hjælpe dig med din totalentreprise. Vi hjælper dig gennem hele processen, så du ikke skal ud at finde flere forskellige firmaer til de forskellige opgaver. Du sparer derfor både tid og penge, da det kan være en krævende og kompliceret proces. Du skal ikke bekymre dig om noget, men kan i stedet fokusere på det du finder vigtigt. Så klarer vi resten.

  Du bestemmer helt selv, hvor meget du vil være med inde over projektet. Uanset hvad, kan du være sikker på, at dit projekt er i trygge hænder. Vi har flere års erfaring i branchen, og du kan derfor være sikker på at få et tilfredsstillende resultat. Vi skræddersyer et tilbud, der er tilpasset til lige præcis dig og dine ønsker. Du vil gennem hele processen få professionel rådgivning, og vi kommer gerne med vores tanker og ideer til projektet. På den måde kommer vi sammen i mål med dit projekt. Kontakt os derfor allerede i dag, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe med din totalentreprise.

  En aftale er en aftale

  Når du indgår en aftale med os, er der ingen slinger i valsen. Vi står for projektet fra A-Z, og du er med inden over så meget som du ønsker. Vi lader dig vide ift. om planen holder, om vi er foran, bagud eller hvordan det går. Samtidig er vi fleksible i hvornår vi skal fikse projektet. Hvis det passer bedst før kl. 8 eller efter kl. 12, så får vi det til at passe.

  Heldigvis sker det sjældent, men vi er også kun mennesker. Så skulle det utænkelige ske, at vi havde lavet en fejl eller mangel. Så kontakt os med det samme, så kommer vi og retter op med det samme. Vi vil kun have glade kunder nemlig. 

  Vælger du os som din samarbejdspartner, kan du derfor være sikker på, at vi overholder alle aftaler og tidsplaner. Skulle der mod forventning opstå uforudsete udfordringer, vil du være den første, der får det at vide. Vi tror nemlig på, at god kommunikation er nøglen til et godt samarbejde.

  måling af tømmer

  Kontakt os i dag og hør mere om hvordan vi kan løse din totalentreprise

  Hvis du ønsker at hører mere om hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os allerede i dag. Vi står for hele din totalentreprise, du sparer penge og får et endnu bedre resultat end du havde forestillet dig. Ring på 21 72 27 56 eller skriv til os på ap@hoejgaardpoulsen.dk, så finder vi en løsning der passer dig.

  Indhent et tilbud