Udgravning af kælder

Har du overvejet at udgrave din kælder under dit eksisterende hus? Det kan også være, at du er i gang med at bygge nyt, og er i tvivl om du skal udgrave til en kælder? Uanset hvilken situation du står i, kan vi hos Højgård Poulsen Entreprise hjælpe med dit projekt. Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Professionel udgravning af kælder

Hvis du ønsker at udgrave kælder under et eksisterende hus, er det vigtigt at bl.a. jordbundsforhold undersøges. Der skulle nødigt opstå sætningsskader, da dette kan have alvorlige konsekvenser. Har du allerede en kælder, har du måske et ønske om at grave den dybere. Det kan der være mange gode grunde til. Du får bl.a. højere til loftet, og har bedre mulighed for at isolere kældergulvet. Dette forbedrer indeklimaet, ikke kun i kælderen, men også i resten af boligen.

Hos Højgård Poulsen Entreprise er vi specialister i udgravning af kælder, og kan med sikkerhed også klare din opgave. Du vil gennem hele processen få kompetent og professionel rådgivning, men vi lytter samtidig også altid til dine behov og ønsker. Det sikrer et kvalitetsresultat, du med garanti bliver glad for.

Hvad koster udgravning af kælder under eksisterende hus?

Prisen på udgravning af kælder kan variere en hel del. Det afhænger af dine individuelle ønsker til kælderen, samt hvor omfattende projektet er. Er der mange kvadratmeter der skal udgraves og renoveres, vil det være dyrere end en lille kælder på få kvadratmeter. Derudover spiller materialevalget også en stor rolle i den endelige pris, og her er det helt op til dine ønsker.

Vi rådgiver dig gerne til den bedste løsning, og beser gerne din kælder, for at se hvilke muligheder der kan lade sig gøre. Uanset om det har et ønske om en mindre udgravning eller en komplet renovering af kælderen, så står vi klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring, og tilbyder altid konkurrencedygtige priser. Vores dygtige fagmænd har kompetencerne til at løfte alle typer renoveringsprojekter, og vi varetager gerne hele entreprisen. Kontakt os allerede i dag, så skræddersyer vi et tilbud tilpasset dig og dine ønsker til kælderen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud


  Vi klarer understøbningen af fundamentet

  Vi vil i den indledende fase altid gennemgå og besigtige kælderen, samt foretage os de nødvendige beregninger. Når beregningerne og de praktiske ting er på plads, kan vi påbegynde udgravningsarbejdet. Vi sørger for at bortskaffe jord og beton, hvor understøbningen af fundamentet herefter kan påbegyndes. Vi sikrer at det bliver udført korrekt, så der ikke opstår sætningsskader.

  Når udgravningen og støbningen af fundamentet er udført, kan vi lægge nyt gulv og isolere kælderen. Har du specielle ønsker til f.eks. et nyt toilet, vil vi også sørge for det. Vælger du Højgård Poulsen Entreprise til udgravning af din kælder, er du derfor garanteret et kvalitetsarbejde. Vi sørger for at dine ønsker bliver opfyldt, så det endelige resultat bliver lige som du drømmer om. Vores erfarne medarbejdere udfører arbejdet hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med den leverede kvalitet.
  kælder understøbning
  logo for højgård poulsen entreprise

  Skal vi udgrave din kælder?

  Skal du have professionel hjælp til at udgrave din kælder? Så er Højgård Poulsen Entreprise dit foretrukne valg. Uanset hvilke ønsker du har til din kælder, så hjælper vi med at få dem opfyldt. Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud.

  Så finder vi sammen den bedste løsning til dig.

  Kontakt os i dag og hør mere om dine renoverings muligheder

  Ønsker du at hører mere om hvad vi kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte os. Kontakt os via telefon: 21 72 27 56 eller skriv til os på ap@hoejgaardpoulsen.dk. Så finder vi en løsning der passer dig.

  Indhent et tilbud